Web Statistics

ONS BEDRIJF

Midtronics is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in accumanagement. Ons doel is om accu's goed te laten blijven functioneren. Wij ontwikkelen accu testers, accu laders en inbouwbare methodieken, om zo onze klanten te kunnen blijven ondersteunen. Het merendeel van onze klanten bevindt zich in de auto industrie, een industrie die zich vooral hier in Europa snel ontwikkelt.

 

Onze dagelijkse kost is bijvoorbeeld de uitdaging die hoort bij de 'connected car': de nieuwe generatie auto's die communiceren via draadloze verbindingen met een datacenter. Kan dit ons helpen bij het testen van de accu? Ook de accu's in de auto's zijn snel aan het veranderen. De traditionele loodzuur accu's zijn bij lange na niet meer zo populair, gezien zij niet goed functioneren bij de steeds veeleisendere stroomafnemers binnen een auto. Wat kunnen wij verwachten in de toekomst? Lithium-Ion? AGM?

 

Onze uitdaging is om onze klanten zo goed als mogelijk te ondersteunen in het ontwikkelen en verbeteren van hun accu management programma.

 

 

 

 

 

 

Opening nieuwe BV kantoor Midtronics

ONZE CULTUUR

Integriteit icoon
Leiderschap icoon
Nieuwsgierigheid icoon
Partners icoon

INTEGRITEIT

LEIDERSCHAP

NIEUWSGIERIGHEID

PARTNERS

Midtronics. Ooit begonnen op een boerderij in IJsselstein. Nu een wereldwijd gerespecteerde producent. Dikwijls gekopieerd, zelden goed nagemaakt. Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. We zijn nog altijd nieuwsgierig.

 

Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s. Het is van groot belang dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

 

Je kan in elke situatie terugvallen op de omschreven waarden, de waarden waar wij, Midtronics voor staan. Deze waarden vormen samen onze merkessentie. Het beschrijft wie we willen zijn. Het is onze ambitie. Omdat deze waarden altijd gelden en we deze regels leven, klopt het elke dag beter.

 

 

ONZE GESCHIEDENIS

ONZE MEDEWERKERS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen.

CONTACT

Vragen over vacatures? Vul onderstaand formulier in of mail naar :

recruiting@midtronics.com

Terms and Conditions
Privacy & Cookies
Copyright 2018. All rights reserved.
       

VACATURES

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega's

om ons EMEA team te versterken.

24 - 40 uur

HBO

HOUTEN

fulltime

HBO

HOUTEN

 

SOFTWARE ENGINEER (EMEA)

 

C, C++, Android - 24 - 40 uur

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (M/V)om ons EMEA-team te komen versterken. Zit het ontwikkelen, testen en onderhouden van software jou in het bloed? Wij zijn op zoek naar een engineer met ervaring in (embedded) C,

C++ en Android.

 

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER (EMEA)

 

consultative selling - fulltime

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (M/V)om ons accountmanagement team te komen versterken. Ga je graag samen de klant op zoek naar de juiste oplossing voor zijn probleem?

32 - 40 uur

HBO

HOUTEN

 

TEST ENGINEER (EMEA)

 

Hardware - Software - Applications - 32 / 40 uur

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (M/V)

om ons EMEA engineering team te komen versterken. Ben jij precies en heb je hart voor het volledig uitpluizen van producten?

Logo of Midtronics - Advancing Battery Management.

BACK

Zo heb je een impressie van hoe het is om te werken bij Midtronics. Kijk bij onze vacatures en voel je vrij contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. We hebben altijd ruimte voor getalenteerde mensen. Als je ideale baan er niet tussen staat, stuur ons een bericht en laat weten wat je zoekt en waarom je bij Midtronics wilt werken.