EULA

VACATURE

 

Midtronics B.V. is een toonaangevende leverancier gespecialiseerd in accumanagement met als doel de levensduur van accu’s te verlengen en om vroegtijdig eventuele problemen te traceren. Onze klanten bevinden zich vooral in de automotive industrie en de data- en telecombranche. In Houten bevindt zich het EMEA hoofdkantoor. Het moederbedrijf is gevestigd in de US. Zij beschikken over een innovatieve R&D afdeling die ervoor zorgt dat de continuïteit van de organisatie voor de toekomst kan worden gewaarborgd en dat Midtronics mee kan in de zich snel ontwikkelende technologie.

 

 

Ter uitbreiding van het salesteam op ons EMEA hoofdkantoor in Houten is Midtronics op zoek naar een:

 

 

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER (EMEA)

CONSULTATIVE SELLING - FULLTIME

 

 

FUNCTIE-INHOUD

Als accountmanager ben je zowel verantwoordelijk voor het genereren van new business als voor het ontwikkelen en beheren van bestaande klanten. Jouw klanten zijn vooral Europese autofabrikanten (OEMs) en auto-importeurs (NSCs). Midtronics is marktleider op het gebied van battery management solutions en met onze technologie zorg je ervoor dat garantieclaims op het gebied van accu’s tot het minimum wordt beperkt wat aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren. Ieder salestraject begint met een zorgvuldig voorbereiding waarbij je door het stellen van de juiste (kritische) vragen een goede inventarisatie kunt maken en een goed gefundeerde business case kunt bouwen. Deze business case vormt de basis voor verdere ontwikkeling naar een passende oplossing.

 

In dit proces vervul je een spilfunctie waarbij je bij de opdrachtgever de verschillende stakeholders/ DMU’s adviseert over mogelijke oplossingen welke het beste inspelen op de klantvraag en behoefte. Een goede kennis van de producten en de dienstverlening van Midtronics, maar ook de markt, is daarbij van essentieel belang. Intern heb je veelvuldig contact met je collega accountmanagers, de salesmanager, productmanagers en marketing die je met raad en daad bijstaan in het gehele salesproces. Je hebt meerdere trajecten in verschillende fases naast elkaar lopen die je door de juiste prioriteiten te stellen naar je uiteindelijke commerciële doel brengt, het sluiten van de deal.

 

FUNCTIE-EISEN

Om voor deze internationale, commerciële en dynamische functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over:

 

  • Een afgeronde (technische) hbo opleiding;
  • 5 jaar werkervaring in een commerciële adviesfunctie in een internationale werkomgeving;
  • Affiniteit met de automotive branche en technisch inzicht;
  • Bereidheid om te reizen (40-50%);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse en Franse taal.

 

Daarnaast ben je een intelligente zelfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een enthousiast, flexibel en positief ingesteld persoon. Je komt zelfverzekerd over en straalt vertrouwen uit. Wederzijds respect en integriteit in samenwerkingstrajecten zijn voor jou belangrijke kernwaarden. Je investeert graag in jezelf en vindt het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van je collega’s en de organisatie. Kortom, natuurlijk leiderschap, visie en verbindend vermogen vormen de basis voor een succesvolle invulling van deze vacature.

 

MIDTRONICS BIEDT

  • Een uitdagende functie in een internationale werkomgeving;
  • De mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris

FULLTIME

IN KEYWORDS

MANAGING

Required

Required

Required

Formulier verzenden...

Er is iets mis gegaan, probeer opnieuw.

Formulier ontvangen.

Required

Required

Required

CONTACTFORMULIER

 

(alleen voor vragen, sollicitaties graag sturen naar recruitment@midtronics.com t.a.v. Annejet Middendorp)

INTERESSE?

Stuur je CV en korte motivatie naar onze recruiter:

 

Annejet Middendorp

 

Voor eventuele vragen kun je bellen met Annejet via:

 

+31 (0)6 290 727 05

Web Statistics

‘De accountmanagers van Midtronics zijn als een reizende familie. Ons doel is een dusdanige relatie opbouwen met onze klant zodat we exact begrijpen waar hun accu-gerelateerde problemen/kansen liggen.’

Terms and Conditions
Privacy & Cookies
Copyright 2019. All rights reserved.

HOUTEN

ZEG ACCOUNTMANAGER, WAT DOE JIJ EIGENLIJK?

 

CONSULTATIVE SELLING

Logo of Midtronics - Advancing Battery Management.

BACK