ZO ZIET JE DAG ERUIT

BACK

WERKEN BIJ

VACATURES

ONZE CULTUUR

ONZE GESCHIEDENIS

ONZE MEDEWERKERS

CONTACT

ZO ZIET JE DAG ERUIT

Terwijl je het kantoor binnen loopt, pak je een kop goede koffie en roep je goedemorgen naar je collega's. Je zet je tas op je bureau en gaat direct naar een collega die een aantal vragen voor je heeft. Na hem geholpen te hebben, loop je terug voor de dagelijkse standup meeting van half 10. Vandaag moet je het project voor Ford echt opleveren voor de pilot. Je moet deze alleen nog afronden en klaarzetten. Je zet je koptelefoon op en gaat aan de slag.

 

Jij en je collega's hebben besloten om voor de lunch naar de markt te gaan. Je zorgt dat je op tijd terug bent voor de meeting met de product marketeer. Deze collega helpt je om het product zo goed mogelijk af te stemmen met de klantwens. Onderweg terug naar het Scrumhok pak je nog een koffie en heb je een pittige maar interessante discussie over de technische uitvoering met je collega's uit een ander team.

 

De rest van de middag besteed je aan het schrijven van een post in de Wiki over nieuwe methodiek die je vorige week in de demo liet zien. Daarna is het toch echt tijd om af te sluiten. Het is vrijdagmiddag dus samen met je collega's sluit je de week af met een borrel.

ONZE CULTUUR

INTEGRITEIT

LEIDERSCHAP

NIEUWSGIERIGHEID

PARTNERS

Midtronics. Ooit begonnen op een boerderij in IJsselstein. Nu een wereldwijd gerespecteerde producent. Dikwijls gekopieerd, zelden goed nagemaakt. Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. We zijn nog altijd nieuwsgierig.

 

Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s. Het is van groot belang dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

 

Je kan in elke situatie terugvallen op de omschreven waarden, de waarden waar wij, Midtronics voor staan. Deze waarden vormen samen onze merkessentie. Het beschrijft wie we willen zijn. Het is onze ambitie. Omdat deze waarden altijd gelden en we deze regels leven, klopt het elke dag beter.

 

 

ONZE GESCHIEDENIS

ONZE MEDEWERKERS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen.

Web Statistics

VACATURES

CONTACT

Vragen over vacatures? Vul onderstaand formulier in of mail naar :

Terms and Conditions
Privacy & Cookies
Copyright 2017. All rights reserved.
       
Zo heb je een impressie van hoe het is om te werken bij Midtronics. Kijk bij onze vacatures en voel je vrij contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. We hebben altijd ruimte voor getalenteerde mensen. Als je ideale baan er niet tussen staat, stuur ons een bericht en laat weten wat je zoekt en waarom je bij Midtronics wilt werken.